Thursday, April 1, 2010

kesemuanya...

hehhh~ akhirnya sume dah berlalu pergi..kembali la aq hidup seperti sekian lame..
*.*mengemas*.*
*.*mencuci*.*
*.*dimarah*.*
*.* dll *.*
hehe..bosan jugak yer bila dah tak bekerja..kawan2 takde..kegembiraan pun takde..sume tak sama
dekat rumah pun abah takde..fali pun takde..dorg dah pegi kelantan..tinggal mak ngan anyah..mak ngan anyah pun jarang ade kat rumah..bosan nya tak payah gtaw pun takpe..sume boleyh taw
mana la sume makhluk lam umah ni..haihh~
lagi berapa bulan je..lepas ni sambung blajar pulak..lain pulak care hidup nya nty
makin dewasa makin rumit ny kehidupan kan??
ape boleyh buat..sume akan alami perkara sama..hehe
kau ke aq ke..kite same je walaupun lain2 jantina skali pun..korunk pun akan lalui
~
ape2 pun thanx macek a.k.a bos menawarkan sy tido kat rumah macek
sy tanak nyusahkan macek pun..neway thx bg keje kat stu..huhu
sori la law sy bnyak kutuk2 macek..sebab sy geram..ahakz..maaf yer~
~
thx kak dah a.k.a mak tiri yg dah bnyak mara n ngajar kat cafe tuh..huhu
kadang2 kak dah ni lawak..tapi jgn la salu sgt nak mara
t 'anak2' kak dah lri teruk nty..seb bek sy boleyh tahan..huhu
~
thx kak sarah n baby sebab dah bg dwet gaji..nty bg cepat2 taw..huhu
kak sarah nty kite makan chicken chop sma2 lagi ukeyh (=
~
thx winzo n nai sebb uoll pun baik..tapi maaf yer..pasni kite dah tak jumpe
law jumpe kat lua t sy tego uoll pun kena tego sy taw..jgn sombonk yer (=
~
thx kak ina sebb dah banje sebiji kek n eskem..thx sgt2 walaupun makan dgn sebe salah..huhu
~
thx abg apis sebb dah bape kali banje western..bila abg apis blanja sume jd sedap2 blaka..huhu
n thx sebb dlu baik aty bg neslo blnded..kak dah ta leyh taw..nty dy mintak dwet..wakaka
~
ape2 pun thx kat sume sebb dah bg layanan yg sgt baik
sori juga law aq dah terkutuk2 korunk..pe2 pun korunk sebena ny best
jumpe lain kali yer..kut2 law aq ade aty nak tolong time2 cuti..aq dtg sne yer bantu sket2 (=
c u guyz..luv uoll
Print this post

No comments:

Post a Comment

pengikut