Thursday, April 15, 2010

kegemukan -???-


nah ni yg aq makan harini (",)~

ASTAGHFIRULLAH AL AZIM!!! law ni makanan seharian mau gemuk gaban la aq..hehe
misi mmg nak gemuk tapi tersalah care..upss not gemuk la niat nak ade isi sikettt je..ngee~~
nak diharapkan isi org len ta dpt2 pown..so mula la nak try makan bebukan
nak kate bab makan tayah ckp la
sume dah aq masuk kan lam mulut..yummyyy!!!
tapi nak diikutkan balik salah care aq ni..herm~~hnya dlm bape minit je aq abiskan bende alah kat atas ni..ya Allah mmg la sedap..nikmat tak terkira..
sok2 aq timbang tah bape la gamak ny..tgk2 lebeyh 50kg..OMG ta ku sggup weyh lihat berat ku mencecah 50..
NO!! NO!! NO!!
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

haaa ni dy c comel yg aq ingin terjah..comey kan..tp ukan aq punya..bhahaha...cilok je..
tade pe pown..sejak2 aq klua lepak duk usha kedai pets ritu..dr anak kura2, ikan seterusnya ke hamster..tetiba plak aty terjentik rase cam nak bela je..comeyyy n geram pun ada..tp taleyh nak pegang..hahah mane tak nya kena gigit ti..ta pasal2 kne marah ng tokey kedai..ngee
tah sape2 la aja aq bela menatang ni..dgr org bercakap mcm rumit..yla nak serbuk kayu ny..mcm2 krenah..tgk kucen aq rilex dan slumber je tayah nak menatang2 towh sume..hehe *sengal*
so harap maklum sesiapa yg sudi hadiahkan aq hamster..teringin sgt c comel ni..meronta2 aty aq skang ni nak men n manje2 ngan dy
wow!!! ta dpt dbyangkan..huhu
plizzzz help me dapatkan hamster..erh3 law pling senng hamster percuma la..ekeke
Print this post

No comments:

Post a Comment

pengikut