Monday, May 10, 2010

terasa macam nak demam


terasa macam nak demam je akhir2 ni..kenapa erk?
nak cakap pasal saket pale tu mmg tayah cakap la
salu sgt saket nye..rase nak pecah pale otak pun ada
even aq nak bgun dari tempat yg aq dduk or baring pown aq dah rasa nak tumbang
nampak macam normal tapi semakin menjadi2 lak saket nya
sometime aq tgh jalan mmg macam nak langgar something kat depan mate jep..
macam org nak pitam..mmg ta nampak apa2..
at last gagah kan jugak lah dri kalau rase tanak org nmpk..huhu
malam tadi pown mate dah pejam tapi terbukak balik bila terasa macam berdenyut2 je kat kepala ni..scre tak sengaja badan aq pown ikut menggigil bukan sebab kesejukan
tapi xtau la plak ap punca nya
alhamdulillah la buat masa ni takda la plak aq pengsan
juz rase macam nak pitam sekejap2 tu boleyh jadi lagi la
apa2 pun aq berharap la badan aq sehat2 je..
jauh2kan la dari sebarang penyakit if dulu aq ade bnde yg boleyh mghalang kebebsan hdup
hope sekarang dah kurang la smua yg bakal berlaku kat diri

p/s: smua org tanak saket kan termasukla dr aq sendri..nak2 lagi lepas ni nak sambung blaja harap2 masa cek kesihatan aq nty..hope smua berjalan lancar n tade masalah atau senang kate gangguan tuk aq teruskan masa depan aq nty
doa2kan la tak berlaku pape pada diri aq..amin~~
Print this post

2 comments:

h.a.n.i.f said...

huhuu..kenapa nie?
=(

honeyDEW said...

hehe..tak berapa nak pasti
sjak akhir2 ni bnyak sgt pkir mslh kowt

Post a Comment

pengikut