Tuesday, May 11, 2010

cinta vs egois

kepada readers y disayangi !! cewahh !! madah2 lak nak taip mende alah ni kan..adess lupekan..
niat aq nak tulis ni bukan utk mengaibkan sesiapa tetapi kepada para remaja n para gadis (alah senang cite ta payah la gadis or pompuan bagai..kpda smua pencinta dluar sana..ha kan senang bunyi nya) aq nak cite la kan pe yg terjadi pada aq pagi buta semalam dr pkul 1 till 4a.m aq TERgaduh dgn seorang gadis (erh baik sgt lak bunyi ny) dgn seorang "minah" yg aq sendiri pOwn kurang kenal la jugak latar belakang dy
so nak dipendekkan stori aq ni. aq dapat taO sal minah ni dari kawan baik aq sendiri.. masalah2 terjadi pun tu semua rahsia kami tapi akan kuselitkan jadi 'pngajaran'..bhahaha (geli aq doe)
nak dijadikan ceritanya kat sini aq, mlm tadi konon2 ny nak jadi spy la..tp spy tak menjadi coz aq tak ready diri..mksud aq gaduh dgn minah ni dlm laman sosial Myspace (lupe lak nak pdm yg berkaitan dgn mslh terjadi) boleyh dikatekan smua ny kantoi sebab c minah ni siasat latar blkg laman sosial aq tuh..tup2 malam 2 aq baru je nak ngorat dy
baik lah kunun aq..haha
*"hye thanx app. nice 2 know u"*
walahh baik jep munyi tuh..6 minit aq tggu kaO balas mcm mnunggu siput jalan je(upss sian siput)
skali dy balas aq pulak kne sembur ng acid2 dr mulut dy..punya la panas..maO jugak telingga n mate aq nak melalak time towh..
punce dy satu je minah ni..sape suh dy g serang kawan baik aq ni atas dasar seorang laki
sebab seorang laki je perempuan yg kaum hawa ni boleyh dikatekan lemah lembut..setan hasut terus jadi macam pngai setan melalak..maaf ler sape terasa yer..aq juz bgtau je..jgn ler mara aq lak
kang aq TERbalas balik lak kan..aq tak minat gado2 ni kan?haha (ye sgt jep)
dekat laman sosial aq c Myspace towh aq sendiri pown dah jrg on9..tetibe jep mlm tdi kawan aq ni kate minah 2 on9..aq pown bukak la terus jd spy..haha
mmg hot betul gado pagi2 buta..mak aq pown 2,3kali bngun gak nak mara aq suh masuk tido..tak jugak2 naik kan..yela nak sttle kan minah yg tade adab tu bukan skjp cntu je leyh selesai . makan masa jugak lah..haha



haih minah ni aq bukan nak cakap pe la kat kaO..sbgai pngajaran la dekat ko jgn la letak gamba emO bagai..letak pix real kO la baru gntle sket org ckp
ni nyorok disebalik gamba ni..jadahnya kao
act aq ni nak nasihatkan kao jela..lupe kan la segala niat dihati busuk kao yg ta penah cuci 5 taon tu
simpan lam kubo pown uke gak kan..herm
aq malas sgt nak cite pnjg lebar sal ko..cam sampah je aq tgk perangai kao..kutuk dak kg..bajet dak town cam kao bgus sgt..?? (upss aq ta mksud kan spe2 juz kpd minah ni je hah)

*sori kalau2 ade ayat aq terkurang ajar dan terasa..ampun!!
Print this post

No comments:

Post a Comment

pengikut