Wednesday, May 12, 2010

Kolej Poly Tech Mara Alor Star (KPTMAS)




Tahniah! Anda telah berjaya

Diploma in Computer System & Networking
(CAWANGAN ALOR STAR)
15/6/2010 (Selasa)
9.00pagi-3.00ptg

credit to abg asphaq . hehe kompem pening pale abg asphaq pikir tah mana2 la wujud budak ni tetibe jep sebut2 nama kan..hoho..sori abg asphaq
sebenar ny tadi saia terbaca belog kesayangan abg aspaq towh . saia dapat taw pown belog towh dari hasil pencarian saia berkaitan KPTMAS ni hah..sori yer wat gempar kat sini :D
saia terbaca tentang KPTMAS tempat abg belajar towh so ape lagi saia bace dgn kerelaan hati la nak taO tentang KPTMAS walopun cewita kat situ berjela2 la panjang ny..saia tetap la jadi pembaca setia..gagaga (boleyh tahan belog kamoh !! ) :D
bTw !! saia dah lama pun dapat tawaran ni disebabkan taun ni paling payah sgt ler pmilihan..sampai kan UPU n Poli saia pown kena tendang bagai (tade la plak saket kne ny..aty jewp bengkek..hoho) so saia antar la rayuan online..tah la pe nak jadi rayuan tu..kalau saia duk tunggu plus tunggu pown belom tentu lagi saia dapatkan..
so saia pown dlam beberapa hari ni banyak berdiscuss2 dgn cegu kesayangan sy (credit to Teacher Zida) yg dah nasihat saia dalam laman sosial yg semakin hari semakin syg tuh pesbuk (FACEBOOK) , kepada kakaq saia yang tercinta (aq takde la pai cair cinta kao pown :D) , kepada mak sedara quh Wancu syg (bodek jep) , dan smua kawan2 yg support lah suh masuk KPTMAS (walahh poyo jep kan munyi dy)
so KPTMAS saia dah pown memilih kamo tuk saia sambung belajar lepas ni..hope tade halangan yg bakal nak sekat2 aq g sana naty.( huwahh jgn la halang saia, jgn hasut saia suda..saia tanak masuk pom6 laaaa!!!)
Nowadays, aq tetapkan KPTMAS dalam aty aq, so akan quh fokuskan dekat sini ukeyh
"ada sape2 nak larang?
larang sekarang jgn esok jgn lusa..nty tawaran larangan akan ditutup.haha
"

**credit to abg asphaq , klik sini
thanx sesangat sebab dah ceritakan tentang KPTMAS kat belog tuh..
really appreciate lahh!! huhu

| KPTMAS |
Print this post

2 comments:

asphaq said...

haha. aucak ! haha. so congratz la ! jumpa kat sana nanti :)

honeyDEW said...

haha..i'Allah
nice 2 meet u lah ukeyh

Post a Comment

pengikut