Thursday, June 3, 2010

pelupa !


kalau otak boleyh dikluarkan, akan aq kluakan jugak harini utk dicuci dan dipakai smula...kenapa ya? herm ni la akibat kpd mangsa2 lepasan spm macam aq..org lain dah masuk skola balik. dgr je bnyi loceng kring !! kring !! bgun seawal pagi yang buleyh then pakai la uniform nak gerak ke skola...ahh rindunya waktu zaman persekolahan bila berjumpe kawan2 dan buat riuh rendah di skola sampai la dtgnya cigu yg tau nak mara je keje ny..huhu ;:)
tapi smua dah berlalu...sekarang masa aq dah dihabiskan kat rumah ni je...tanpa kawan tanpe teman yang tinggal hanyalah facebook (haha)...
apa yg mbuatkan aq lemah dirumah & muak di isi rumah ni ialah menyebabkan otak aq slow down dan makin menjadi jadi pelupanya...TUA? NYANYUK? no! no! no! mintak dijauhkan..(T_T)
mungkin juga sebab otak aq dah jarang diguna pakai kan...mana tak nya...ngadap facebook 12jam..otak pown dah jam..ni la masalah kalau dah addicted sgt...macam ketagih dadah je...owh tidak !! saya tak ketagih dadah...hanya muka buku semata mata (^_^)
lepasni want to continue studying..masih mampu ke otak sy terima bende2 yg bakal masuk ke dlm ny? hopefully I kept away from becoming a forgetful...aminn!!!
owh yer to the students in 4sc2 dulu2 tuh mish u ol la .. we will hv time 4 another BBQ ok ?.. wait 4 me, mybe after aq balik dr KPTMAS yer
nak sgt jumpe korunk balik....
| rindu korunk |
Print this post

2 comments:

-wAn- said...

sokong2.
wt reunion...
tp asyik ky uma ko je..
borink lak...
wt la tpi pntai ke...ha3

komen blog..

honeyDEW said...

erh tayah wat kat umah aq da
sebb air sungai dh tade
kite plan pat lain lak nty keyh
lepas aq blik kptm taw
huhu

Post a Comment

pengikut