Friday, June 4, 2010

aku harus jadi si rajin

sumpah malu aq nak snap gamba bilik aq skang ni..HAHAH...mana tak ny.. kemas sgt mengalahkan bilik untuk para2 tikus atau lebih aq suke KUCING yg cri tempat nak beranak jep..hoho...BTW ukan aq sngaja pown nak wat semak ke wat sepah ke...bukannn!! aq cume nak kemas balik je...yela lepasni bilik tersayang aka tercinta ni aq nak tnggalkan....(macam tuk 10taun je aq nak tggalkan dy...dahal 3taun jep pown)

owh ye credit to kucen sy si Oyen....thanx n lebiu sgt sebb bawak anak mu pindah ke bilik saya...lepasni Oyen dan para2 anak buleyh bertakhta di bilik sy...TAPIII !!! jgn atas katil...dlm rumah mu sje ukeyh...law ase nak buang eherm2 jgn kao gatal2 kat lam bilik...ain dah aja kan...nak buang hajat kecik or besa sila pagi kelua rumah ukeyh...PANDAi pown!! tapi jgn ko penah try atau cube kunci pintu bilik aq ni plak...nty ko tak leyh klua sush aq...dh la kunci pintu ni tolak2 ngan pale ko je pown dh buleyh kunci.....jage diri, jage barang2 ain ukeyh....kejap je ain pegi..tak lame pown...

masya Allah benar benar bersepah bilik aq skang ni...(ade bibik nak tolong ain tak?)...

maaf yer puan besar, mak tak penah upah bibik...jgn kao nak malas ain...seda sikit lepas ni ko nak g belaja...rajin RAJIN la sket yer...kalau ko masih malas..barang2 kao akan di sita lepas ni...PADAN MUKA!! haha...

kepada abah yg dah 2,3 kali masuk usha bilik anak mu ni...terkejut tak tgk bilik ain bersepah...terkejutkan !! terkejutkan !! =D ...pape pown MEKASIH sebb bawak ain g ipoh tadi...sepatutnya tujuan due branak ni tadi nak pegi KPTM Ipoh (HARI MESRA PELANGGAN 1JUN_6JUN) kunun2 ny la nak pegi sana..tapi dah terlambat..mana tak ny pown jln sesak aka jam tadi...jam pown mula berpusing2 dan letak jrum ke angka 5ptg...so dah ttup pown...melepas la aq nak tnye macam2 solan pasal kptm tuh...adesss

TAPIII !!! aq ske walopun melepas sgala2 solan yg bakal aq nak tnye tdi...sebab abah bawak aq shopping2 kat ipoh..hehe (lame tak shopping berdua ngan abh...muaxx syg abah ketat ketat)
mekasih banje almari baju, kasut dan sbg ny tadi...hehe...jalan dgn abah mesti dpt...syg abah la...
so nak kate aq ni anak manje la....? yes kali ni aq cakap...aq emg anak manje...ANAK ABAH ! kenape?? kao kesah ke?? hehe
| bersepah sangat |
Print this post

No comments:

Post a Comment

pengikut