Saturday, June 5, 2010

sayangku c metot

wahhh arini cik ain bangun awal setelah sekian lame kena mara sik bangun lewat je (tido pown lewat bangun pown ofkozz =D)
HEHO// alang2 dah bangun kan nak jugak usha c metot2 yg dah berpindah kdlm bilik cik ain tu...dah bangun ke atau dorg lak yg lebih2 tido dr aq..huhu

cakk!! dah mangun lor c metot2 cik ain,, tgh meneguk air upe ny..HAHA sori gnggu tapi tetap nak gnggu jgak keindahan pagi korunk..WEE~~


dalam pada masa yg sme...neow necik cik ain ni comey2 gak bile di pandang sepuloh ke seratus kali pown..berkasih syg la depan aq kunun..GEDIX =D
mereka GEDIX
tapi cik ain tetap shukey law dorunk ni gedix skali pown..HEHE

mummy(berbisik2 di tinge) Baby nak wish epi mother's day (dah lepas pown kan..but mummy tetap di aty Baby :) )


nak tgk lak Cik Bubu saia berGEDIX...nyampah!! jelez i
usha2 kan la dy bermanje dgn c ibu tersyg


mulut mummy comot laa..Cik Bubu lap kan ukeyh !!


apa usha2 !!


auucakk !! lebiu mummy


ok la cik ain nak ttup tirai..Cik Bubu dan adeq2 metot nak sambung tido di pagi hari


say gudbye to all..BYE!! BYE!! i salute u..muaxx



pesan berkarat: anda suke atau tidak sama kucing jgn pernah sekali seksa mereka..mereka makhluk Tuhan yg sama2 hidup dimuka bumi ini dan memerlukan kasih dan syg kita ..fikir2kan la Print this post

No comments:

Post a Comment

pengikut