Saturday, June 5, 2010

ubah mengubah

petang2 cenggini tuk ari ni la...mak abah aq tade kat umah pown...dah pegi rumah dorg kat TAMAN INDERA nak bg kunci dekat org yg nak sewa umah kami tu..


dduk umah tu bebaik jgn nak bg rosak sana sini lak..siku kang...aq dah penat cuci plus kemas umah tu bagai nak gila...tlg jge rumah tu elok2 yer...mekasih!!

haa tadi mak kata aq ckup kenyang tayah makan pown takpe...tenung je skrin komptr
i'Allah aq knyg..hehe mak aq niehh!

alang2 hadapi waktu yg borink terasa macam nak cuci belog aq yg buwuk tu jep


ha dari satu ke satu page aq bukak
(atas ni yg asal)
smua tak berkenan di aty
tapi aq try la pakai kan baju yg no 1 ni


nampak cam best tapi maseh terasa nak mencari dan membelek
maklum la saya ratu belek dan membelek
ukan ratu gelek dan bergelek


nah sekarang sy dah malas..jam pown dah dekat pukul7 pown...nak beransur menutupi lappy
so pilihan terakhir aq yg ni...selamat mencuci mate..
pada sesiapa yg ase ta sedap mate memandang sile beritahu...
akan aq cube cr yg lain lak..hoho
(tu pown law aq ase aq rjin)
Print this post

No comments:

Post a Comment

pengikut