Friday, June 11, 2010

info untuk wanita atau gadis

Tidakkkkk !!! haishhh malam tadi betul2 wat mate aq tamau lena sebab terbayang2 kan mende ni...
  • geli
  • seram
  • menakutkan
pakej la sume ada lam otak aq....sumpah malam tadi aku menahan muntah..tapi tak mau2 gak nak muntah...cume menyerap ke dalam otak aq je...macam2 dah aq bayangkan sampai tak lena di buatnya..aisehh

walaupun aq dah tau hal2 dan seperkara begini rupa tapi aq tak sangka lak sampai jadi macam ni...n3 ni khas untuk penjagaan bagi kaum2 yg digelar WANITAakaGADIS ukeyh...sila2 la beri perhatian kepada pakaian yang anda baru beli...

apa2 pun aq nak say thanx la kat belog thegadieststory sebab dah bg info ni

sumpah aq geli sgt2 tgk menatang tuh

nak tgk sgt ke korunk...aq ase macam tak sggup nak upload je gamba tu...tapi terpaksa la aq gagah kan

nah tgk la


gamba ni pown aq pinjam kat belog tu jgak....so if korunk nak ketahui lebih lanjut pegi la singgah ke belog beliau...aq bg info ni sikit je...sebab aq tanak naty di cop copy n paste pulak

k c u beybeyh...wa ta sggup dah nak tgk ni gamba...sumpah loya dah tekak2 gua...even law mende ni betul ke tak, take it as pengajaran buat korunk la yer Print this post

2 comments:

Fifi Rahmat said...

i dont know if this is for real. pernah dpt gambar tag mcm neh jgk. tp peliknye, x disiarkan dlm news paper pon. ape pon, mesti ambil langkah berjaga2 la kan. gambar tu scare the shit out of me. hahaha.

cik aiEnZ said...

huhu tu la pasal
pape pown betul ke tak mende alah ni
as a girl kne la aty2 jgak
sblom trjadi betul2
aiyerr ku geli sgt2 la

Post a Comment

pengikut