Thursday, June 10, 2010

untuk c makhluk busuk

aisehh ni yang tak paam ni...ade makhluk busuk dengki mendengki sesama ku...haishhh
ni la masalah kalau dah cemburu..yg kao cemburu pesal...??aq tak ajak kao pown..

uke2 ayat tu agak mengedix sikit aq tuleyh mlm tdi dekat FB sebab ku ajak teman2 ku tgk wayang (KARATE KID beb)..
ku nak tgk cewita ni...sejak tgk Iron Man 2 ritu emg aq dah ngidam nak tgk cite ni pown...dan ku tulis cewita ni dah ada kat panggung dekat dgn tempat aq (SITIAWAN tahniah pada sesapa yg taw ni tempat..hoho)...so aq pown mempelawa la kpd kengkawan yg rapat dgn aq bg sesiapa sudi teman aq tgk cewita ni
mlm tu jugak la ade respon bagai2 yg nak kua teman kan aq..even kawan baik aq yg 1st balas komen tu n diikutkan lagi la makhluk2 lain yg saja nak mgedix juga balas komen tu... bg ku komen2 c lain tu adalah hnye komen guraw dan senda jep....sje2 nak bg respon kat wall aq kan..aq pown balas membalas la...nama lagi dorg senarai kawan aq... takan aq nak menyombong lak...haisehh


pukul 2 lebeyh ptg tdi pown aq mule mencari dan membelek makhluk yg buleyh mghidupkan lappy nieh (charger dy lah) so terus meluru ke belog dan berblogwalking merata2 sekejap
then terniat pulok dah nak bukak Fb..dan ku bukak lah sambil balas membalas pe yg mereka balas...ngee
tibe2 ku terbace lah satu name ni anta msj kat aq...1st mengutuk aq sebab ku tuka gmba di profile..aisehh lagi tak paam, tu kan gamba aq...biaq pi lantak la ku nak tuka ke hape..sebuk jep mamat ni...ku siku ko cukop2 kang..ok ku balas la dgn nada sebaik dan terbaik..haha

then terjumpe plak dy membalas di dinding fb aq tentg cewita y aq cakap kan kat ats td nuh..
nak tgk ape c busuk aty ni membalas



"BONGOK" ku dy pggil..dy lagi lah bunggok...ade aq pelawa dy ke...?? Tidak . Tidak . nape yg dy kesah sgt..aq ajak kawan2 aq la mangkuk...sekarang ku ase emo lak...haishhh
tgk ku balas baik tuk ko...tade lak ku nak maki hamun ko...(yla kat page aq pown)...hahaha

dah tu aty aq lak ase nak melompat kat page dy..kunun ny dtg nak wat terjah...tapi ku terbace yg ni lak


tgk pe dy balas...nak wat aty ku saket la konon...heh pi lah ipoh ko tu..ade ke aq eran sgt...tapi mahap yer aq ta balas membalas pown..sebab aq ase wat serabut otak je melayan c busuk aty yg ske dengki mendengki nieh...

:: so untuk ko c makhluk asing (aq knal la ko sje je :D )
tlg la jgn simpan persaan ape2 lagi...aq dgn ko dah tade pe ukeyh...jgn wat semak...ko kalau nak tambah aka jd kawan di FB kuh sila2 jd makhluk baik..jgn wat gempak bnyak sgt...ku blacklist ko ru taw...huihhh Print this post

2 comments:

AesyaZealous said...

mcm best bace post nih. tp sy terpksa bce byk kali sbb terlalu short form.hihi

cik aiEnZ said...

ngahaha sori law tak paam
:D

Post a Comment

pengikut