Monday, June 7, 2010

kena tag dengan c meow !!

sang pencinta kucen tag sy? mekasih bebanyak2...nty sy try jwb if ase nak jwb scre poyo atau memain..haha

3 nama samaran kamu:

: Ain
: Najwa
: Budak musux ( ni sume kawan2 aq yg ske wat dajal la :D )

5 tarikh penting dalam hidup kamu:

: 13 Nov
: 21 Jun
: 17 Okt
: 13 Mac
: 1 Mac

5 perkara saya buat semalam:

: pegi umah kenduri
: lepas tu g shopping ngn mak abah
: balik2 terus on9
: maen anak2 kucen sy c metot
: tah la..aq pown ta berape nak pasti pe yg aq wat smlm

5 perkara yang buat anda gembira:

: bila kucen aq tido sebilik dgn aq..hehe
: kalau dpt nfon/lappy bru ofkozzz aq epi jep
: bila kawan kate nak ajak shopping/movie
: dapat ubah diri n buat mak n abah epi aq pown turut epi gak
: tgk adeq sdare aq gelak2 depan aq (wahh comel sgt)

5 hobi kamu:

: konfem la unline je keje ny
: nyanyi2 bila ase ditimpa kebosanan
: melukis/conteng paper sampai abes dkwat/patah terus :D (tade la..guro jep)
: bila org qall aq akan silent kan fon (rimas sgt..heho)
: pasang lampu/kpas tapi lupa tutup sampai kena mara

5 tempat percutian idaman kamu:

: semua
: yang
: muncul
: dalam
: mimpi

5 sebab kamu jawab tag nie:

: sebab aq dah kena tag
: saja nak tekan2 keyboard pai rosak
: cegu aq kate klu org dh bg solan SILA JAWAB
: dah
: len2 tu tade pe kowt

5 orang yang nak di tag:

kak anis
wan
fiqa
itikejam
kyra

maaf sy tag sje pade anda..if ase sudi nak men tag2 ni..jwb jela keyh..ngehehe Print this post

No comments:

Post a Comment

pengikut