Saturday, June 19, 2010

rindu online2.. KPTMAS

Assalamualaikum sume...cewahhh baik lak dah//lame gila tak merosakkan keyboard...tapi keyboard yg ni aq kena la jage baik2 sebb ni keyboard kawan aq..haha...pinjam je mampu

wahh sekejap je dah 5hari aq kat Kolej Poly-Tech MARA Alor Star (KPTMAS)..
sumpah memang menyeronokkan..tgk muka saia...ade muke tipu tak?? tade kan..hehe knyataan kat sini mmg menyeronokkan...minggu induksi dgn akak2 n abg2 fasi mmg taleyh dilupakan...gelak dan menangis sama2 dorg wahhh thanx to kak Nadia..heheh

tadi mak qall..Alhamdulillah tade rase macam nak suh mak amek bawak balik Perak je...everythg ok jgak la rase ny..hehe...maklum la saia dah pandai bawak dri (senyum selebar2 mulut kambeng :D)...owh ye wktu qalling2 tadi mak cakap kucen aq, Oyen majuk tanak makan...asyik tgk pintu je..hehe kesian ny dy...sumpah rindu smua...

ha lagi satu yg menyeronokkan kat sini...asrama siswi kami ukan macam asrama2 biasa...dah macam duk rumah sewa sendiri je..so paham2 kan la yer..kami duk umah..hehe...pagi tadi nak makan pown terpksa excercise kat tepi jalan cri gerai makan punya pasal..ade la lam bape minit...sambil2 tu shopping dgn mmber umah sebelah..huhu...WiFi yg gempak tuh...tayah sebuk2 nak cri broadband..then tggu lappy sendiri singgah di tangan so tayah la sbuk pinjam2 kat mmber lagi..kesian dorg...credit to Lona (member dr Sabah) sebb dah bg pinjam lappy nieh..hehe....

notakarat:: apa2 pun bg mana2 student yg sebuk mencari lagi tempat belaja...meh la kat KPTMAS ni..mmg best...walopun esok ru msuk blja kan...hehe// fasi2 kat sini mmg baik...aq habak mai menda2 yg bena2 je ni..huhu Print this post

No comments:

Post a Comment

pengikut