Sunday, April 21, 2013

berat rasa hati


Sayu ja rasa hati nak tinggalkan family tu. . .hmm. . . nak tinggalkan soulmate pun dah rasa berat hati. . ni kan pulak family soulmate yg terlalu ambik berat pasal aku. . .

Malam semalam malam terakhir aku bersama-sama dgn family soulmate. . .lepas ni dah kena balik Perak after habisnya tanggungjawab as student diploma ni. . .Dan, In Sha Allah kalau diberi peluang aku akan sambung Degree dekat KL pulak . In Sha Allah, Amin.

To mama & abah , thanx sebab dah bagi ain bermalam di rumah untuk setiap hujung minggu. Thanx bg makan kat ain, bagi tumpang basuh baju, kemas rumah. . Hehe~! Seronok sgt .

Ada jodoh, umur panjang, In Sha Allah kita bersua muka lagi kan. . . ? Mama & Abah dah sama ja macam family ain sendiri. . .sumpah hati ni rasa sayu & berat sgt. . .ikutkan hati semalam ain nak peluk cium mama, tapi. . . err. . tapi . . . ain malu~~!!! :D




Print this post

No comments:

Post a Comment

pengikut