Tuesday, May 21, 2013

CALAMINE LOTION i need u now!


Orang minyak warnanya HITAM, sekarang aku bukan org minyak, tapi orang PUTIH. HAHAHAA *uhuk uhuk uhuk*

Alhamdulillah sebab abah aku Berjaya  cari dimana terletaknya Nationwide di Sitiawan. And opkoz motor saya sudah berada di depan rumah. Yahoo~~! Thanx to Allah n Abah. Ekceli abah selamat sampai rumah, sebab abah tak pernah bawak moto jauh2. Alhamdulillah selamat.

Yes, gambaq yg aku tunjukkan tadi sesungguhnya benar belaka, bezanya botol ny sahaja. Kali ni aku tunjuk sendiri bukti tapi mcm biasalah kamera ‘canggih’ kena la paham =)



Hasilnya :-
--
--
--
--
--
--
--
--
TADA~~!! Rasa macam bebudak kecik kena gatal2, ruam2 lak.




=D
Seriously, badan aku time ni. Perghhh. . . . . nyaman baq ang! HAHA!
Sejukkk je rasa dia ala2 makan gula2 mint. =)
So sesapa lepasni nak badan putih melepak boleh la try lotion ni, nama lotion ni CALAMINE LOTION.
HEHE! Juz kidding. Benda ni tade kaitan utk memutihkan kulit semata2. Terima kasih =)


Print this post

No comments:

Post a Comment

pengikut